CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

Nieuwe producten

CSBZ Gaming Desktops

CSBZ Gaming computers

zijn met zorg gebouwd met de beste onderdelen. De Gaming lijn is opgebouwd uit drie modellen; de Basic, Advanced, en EXtreme. De verschillende modellen lopen op in specificaties tot de 11de generatie Intel® Core™- Rocket Lake processoren, volgens eigen wensen met  3 jaar volledige garantie op al onze CSBZ Gaming computers...

CSBZ Gaming computers

zijn met zorg gebouwd met de beste onderdelen. De Gaming lijn is opgebouwd uit drie modellen; de Basic, Advanced, en EXtreme. De verschillende modellen lopen op in specificaties tot de 11de generatie Intel® Core™- Rocket Lake processoren, volgens eigen wensen met  3 jaar volledige garantie op al onze CSBZ Gaming computers.

Deze computer wordt in onze eigen Technische Dienst geassembleerd, is geen massa productie en is 100% maatwerk. Belangrijk is dat onze systemen altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken.

CSBZ | Ready to Go

Uw computer wordt door ons gebruikersklaar gemaakt. De laatste updates van Windows worden geïnstalleerd en systeeminstellingen worden voor u ingesteld.

We installeren ook meteen uw aangekochte randapparatuur bijvoorbeeld een nieuwe printer of externe harddisk, ook installeren wij uw (aangekochte) software zoals bijvoorbeeld een virusscanner.

Meer

CSBZ Gaming Desktops  Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items