CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Intel® NUC Desktops

Een Intel NUC ( Next Unit of Computing ) is ideaal als mini desktop pc, afhankelijk van de gekozen configuratie is een NUC ook prima inzetbaar als werkstation voor kantoortoepassingen.


Een belangrijk voordeel van een NUC is het extreem lage energieverbruik, gemiddeld slechts 10 Watt bij normaal gebruik tot maximaal zo'n 40 Watt bij volle belast...

Een Intel NUC ( Next Unit of Computing ) is ideaal als mini desktop pc, afhankelijk van de gekozen configuratie is een NUC ook prima inzetbaar als werkstation voor kantoortoepassingen.


Een belangrijk voordeel van een NUC is het extreem lage energieverbruik, gemiddeld slechts 10 Watt bij normaal gebruik tot maximaal zo'n 40 Watt bij volle belasting. Een normale desktop PC verbruikt al snel zo'n 80 tot 150 Watt!


Ook kan een NUC ingezet worden als "Digital Signage" oplossing, waarbij een kleine computer als deze schuilgaat achter een beeldscherm die als reclame- of informatiebord dient in een winkel of andere ruimte.

Skull

De Intel® NUC I7-8809G Hades Canyon VR is de krachtigste mini-pc van Intel tot nu toe en is voorzien van een Core I7-8809G-processor met Iris Pro GPU. Er is een mini displayPort aanwezig voor het aansluiten van een externe grafische kaart..

Bean Canyon

De achtste generatie Intel® Core™ processors leveren een nieuwe klasse van computerkracht met een groot aantal nieuwe functies voor gebruik in de volgende generatie pc's, ongeëvenaarde snelheden en verbluffende prestaties voor de allerzwaarste taken en games.


Dankzij de revolutionaire geïntegreerde Intel® Hyper-Threading Technologie kan elke processorkern aan twee taken tegelijkertijd werken voor vloeiend multitasken, terwijl Intel® Iris™ Plus Graphics spetterende 3D beelden en snellere en geavanceerdere bewerking van video's en foto's mogelijk maakt. 


Game op jouw manier en verleg je grenzen met overklok mogelijkheden voor de hoogste eisen op het gebied van gaming. Voor ultieme prestaties.

Meer

Intel® NUC Desktops  Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items