CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

Nieuwe producten

Refurbished computers

Refurbished devices zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een servicebeurt door onze ESD Technische Dienst weer als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, ge...

Refurbished devices zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een servicebeurt door onze ESD Technische Dienst weer als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig.

CSBZ | Refurbished 

Deze computers of Notebooks wordt door ons gebruikersklaar gemaakt. De laatste updates van Windows worden geïnstalleerd en systeeminstellingen worden voor u ingesteld. We installeren ook meteen uw aangekochte randapparatuur bijvoorbeeld een nieuwe printer of externe harddisk, ook installeren wij uw (aangekochte) software zoals bijvoorbeeld Microsoft Office of een virusscanner.

Meer

Refurbished computers  Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items