CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

CSBZ | Je Computer upgraden.Je PC Upgraden ?

Moet je dan telkens een nieuwe PC aanschaffen? Zeker niet! Als je behuizing nog voldoet dan kun je bij ons terecht voor een passende upgrade-kit, dat is een moederbord met perfect op elkaar afgestemde onderdelen, zoals een processor, werkgeheugen, videokaart of een CPU-koeler. Deze plaatsen wij voorgemonteerd en al in de behuizing, waarna je computer weer helemaal up-to-date is. 

Dé oplossing voor alle modellen.

Onafhankelijk van merk of herkomst is uw apparatuur bij ons in goede handen.
Onze ESD | Technische dienst is met de juiste apparatuur en kennis uitgerust. Ook als het gaat om uitbreiding, advies of totaal-oplossingen: bij CSBZeeland bent je aan het juiste adres. 

Als reparateurs kennen wij de systemen tot het laatste schroefje. Logisch, dat onze technische mensen een bijzonder goede kennis van zaken hebben - ook als systemen niet bij CSBZeeland vandaan komen. De constante omgang met innovatieve technieken over de laatste 20 jaar hebben ervoor gezorgd, dat onze mensen beschikken over zeer ruime kennis en ervaring. CSBZ heeft gekwalificeerde mensen die u met raad en daad ter zijde staan.

- Upgrade

Wij passen uw computer aan uw wensen aan, ook bieden wij harde schijven upgrades aan voor alle notebooks en computers (o.a. Asus, Acer, HP, Toshiba, Fujitsu, Sony etc.). Laat uw nieuwe notebook bij levering uitrusten met grotere en / of snellere harde schijf of SSD (Solid State Drive). Let op dat u voor een notebook een 2.5 Inch schijf nodig heeft. Voor de installatie in een notebook of compleet systeem rekenen wij slechts € 20.00 de volledige garantie blijft  gewaarborgd. Daar zijn afspraken over gemaakt met de fabrikanten. 

- Update

Een nieuwere Windows versie, een beter stuurprogramma... Wij geven u advies en houden uw computer up-to-date.

Indien u een onderdeel wilt bestellen raden wij u aan om met uw apparaat langs te komen. Doordat er zeer veel verschillende modellen (vaak ook nog binnen één serie) worden uitgebracht is het van belang om exacte typenummers bij de hand te hebben. Mocht u niet zeker weten welk onderdeel u nodig bent, of meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.CSBZ is Leverancier van onderstaande hardware merken,
en bouwen met uitsluitend A-merken componenten:

Intel Asus Kingston Transcend Western Digital Samsung logo
Msi Inwin Cooler Master Corsair nVidia Apple iMAC