Verpakkingsvoorwaarden

CSBZ Verpakkingsvoorwaarden 

Inpakken

Ruilen of retourneren van je producten.

  • Verpak het product in een stevige (liefst de originele) doos.
  • Zorg ervoor dat de doos voldoende is gevuld met opvulmateriaal, zodat het product niet kan bewegen en daardoor de kans op schade door transport minimaal is.
  • Stop nooit meerdere producten bij elkaar in één doos, dit kan ervoor zorgen dat de producten elkaar gedurende het transport beschadigen.
  • Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, of  een defect of verkeerd product heeft ontvangen, dient je het product inclusief alle accessoires én de originele doos naar ons op te sturen.
  • De verzender is verantwoordelijk dat het product zonder beschadiging bij ons binnenkomt. Indien wij het product met schade ontvangen doordat deze niet goed verpakt is, zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.Opsturen

Je verstuurt het product met een pakketdienst, of geeft het product af bij Computer Service Bedrijf Zeeland, de kosten en het risico voor het versturen zijn in dit geval voor jou, voeg altijd de factuur van je aankoop bij het product in de doos.Adresgegevens:

Computer Service Bedrijf Zeeland
t.a.v. RMA
Gildeweg 17b
4383NH VLISSINGENBij binnenkomst:

Bij binnenkomst controleren wij het product als volgt:.

In sommige gevallen worden foto’s gemaakt van het pakket en het product,
indien het product niet correct is binnengekomen, wordt je binnen 2 werkdagen geïnformeerd over de staat waarin het product is ontvangen.
Bij schade aan het product vervalt het recht op garantie en worden kosten voor herstel aan je berekend,
wanneer je afziet van een verdere afhandeling en het product terug wenst te ontvangen, wordt er € 45,- in rekening gebracht.

Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen,
natuurlijk moet er wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken,

lees meer op onze pagina,  Csbz Herroepingsrecht