CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

CSBZ | Garantie

Csbz garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Mocht uw product na verloop van tijd defect raken dan kunt u bij Csbz terecht voor garantie. Wij gaan ervoor zorgen dat uw product, wanneer mogelijk, kosteloos wordt gerepareerd.

Op deze pagina kunt u een RMA aanvragen en vindt u toelichting op de gebruikte termen en de beoordelingscriteria voor RMA,
dan gaan wij alles in werking stellen het probllem op te lossen.

CSBZ | Garantiesoorten*

Garry-in Garantie:
U heeft altijd de mogelijkheid om uw garantie via Csbz te laten verlopen, u kunt hiervoor het product naar ons opsturen of langsbrengen,.
wij vragen u eerst een RMA aan te maken om de afhandeling te versnellen en het product goed te verpakken, lees hier de verpakkingsvoorwaarden.

Pick-up & Return garantie:
Pick-up & Return garantie wil zeggen dat de fabrikant bij u het product komt afhalen en later weer naar u zal brengen of terugsturen,
op deze manier hoeft u dus niet zelf het product te versturen. Wel dient u het product goed te verpakken.* Voor meer informatie betreft garantie in het algemeen, klik hier om de Europese richtlijn "Koop en Garantie" te lezen.