Garantieduur

CSBZ Garantie

CSBZ Garantie

Computer Service Bedrijf Zeeland garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. Mocht je product na verloop van tijd defect raken dan kunt je bij Computer Service Bedrijf Zeeland terecht voor garantie. Wij gaan ervoor zorgen dat je product kosteloos wordt gerepareerd.

Wettelijke garantie

Als consument heeft je bij normaal gebruik recht op de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten. De onderstaande garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, de garantie gaat in vanaf de factuurdatum.

Let op! Wanneer de aankoop op naam van een bedrijf is gedaan valt deze buiten de consumentenrechten, u heeft dan enkel recht op de fabrieksgarantie. Normaliter is de fabrieksgarantie één jaar. Bij een langere garantietermijn staat dit bij het product vermeld,
Op onze eigenbouw CSBZ computer systemen krijg je gewoon drie jaar volledige garantie. 

Garantiesoorten

Garry-in Garantie:

Je hebt altijd de mogelijkheid om je garantie via Computer Service Bedrijf Zeeland te laten verlopen, je kunt hiervoor het product naar ons opsturen of langs brengen, wij vragen wel om eerst een RMA aan te maken om de afhandeling te versnellen en het product goed te verpakken, lees meer  over het inpakken van je product.

Pick-up & Return garantie:

Pick-up & Return garantie wil zeggen dat de fabrikant bij je thuis of op de zaak het product komt afhalen en later weer naar je zal brengen of terugsturen, op deze manier hoeft je dus niet zelf het product te versturen. Wel dient je het product goed te verpakken.