CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

CSBZ | SSD Upgrade.Versnel je pc of laptop met een upgrade naar een SSD ( Solid State Disk )


Ondanks een snelle processor en voldoende RAM geheugen kan een laptop of pc traag in gebruik zijn door de snelheid-beperkingen van de harde schijf in je laptop of pc. Een upgrade naar een SSD harddisk is ook ideaal om een oudere pc of laptop weer supersnel te maken.

Dé oplossing voor alle modellen.

Een Solid State Drive is een digitaal opslagmedium dat gebruik maakt van geheugen zoals flash of SDRAM, een groot verschil met de traditionele harde schijven is dat een SSD geen bewegende delen bevat, zoals ronddraaiende platters. Daardoor in tegenstelling tot een traditionele Harddisk is een Solid State Drive (SSD) tot wel 10x sneller. SSD schijven hebben een aantal voordelen ten opzichte van de magnetische harde schijf  zoals:  

De voordelen op een rij.

  • SSD schijven zijn veel sneller, Het werken met zware programma’s zal veel soepeler gaan. Ook met het opstarten van je computer of laptop maakt dit een groot verschil.

  • Ze zijn stiller, Het zal je verbazen hoe geruisloos je computer werkt na het plaatsen van een SSD.

  • Gebruiken minder stroom, Een SSD is veel energiezuiniger dan een gewone harde schijf, wat bij laptops een langere batterijduur betekent.

  • Zijn minder gevoelig voor schokken, Omdat een SSD geen mechanische onderdelen bevat is deze veel zuiger dan een normale harde schijf. Je kan je laptop dus gewoon vervoeren terwijl hij nog aan staat.

- Hoe werk het en wat zijn de kosten?

Zo simpel mogelijk. Je brengt je computer of laptop langs bij onze Technische Dienst. Na ontvangst van je apparaat bouwen we de SSD in en maken wij een kloon van je oude HDD. Hierbij blijven programma’s, instellingen en gegevens identiek en alles werkt zoals je gewend bent echter veel sneller, binnen één werkdag kun je weer aan het werk!

SSD Upgrade (inbouwen) inclusief overzetten bestaande installatie & bestanden:

120 GB Sata III 2.5i SSD € 85.50 

240 GB Sata III 2.5i SSD € 90.00

480 GB Sata III 2.5i SSD € 119.00

1TB GB Sata III 2.5i SSD € 159.00

2TB GB Sata III 2.5i SSD € 279.00

Voor meer informatie naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.CSBZ is Leverancier van onderstaande hardware merken,
en bouwen met uitsluitend A-merken componenten:

Intel Transcend Western Digital Samsung logo