Dynabook - Toshiba

Dynabook - Toshiba New name

Dynabook zowel nieuw als vertrouwd

Een nieuw merk, maar onderdeel van een lange traditie en met grote namen op de achtergrond. Dat is Dynabook, de nieuwe naam van Toshiba dat onderdeel is geworden van Sharp en Foxconn.Een apparaat voor Iedere werknemer


Dynabook Satellite Pro A50

Met verschillende configuraties en gegarandeerde betrouwbaarheid helpt de Satellite Pro  je bij het verhogen van je productiviteit. Dankzij de hoogwaardige onderdelen en de robuuste constructie ondersteunt deze laptops je bij uw dagelijkse werkzaamheden.

De verschillende configuraties bieden een Intel® Core™ processor tot en met de 10e generatie plus een USB Type-C™ poort met DisplayPort en opladen via een enkele kabel. Dit zorgt voor maximale connectiviteit zonder een warboel van kabels.Dit is dynabook's meest uitgebreide en gevarieerde zakelijke productlijn ooit, met het ideale apparaat voor iedereen in uw organisatie. dynabook helpt je bij het vinden van de juiste computer voor elk specialisme, van ultramobiele twee-in-een-modellen voor mensen die altijd op pad zijn, tot krachtige werkstations voor kantoormedewerkers.

  • Toch zorgt het kiezen van de juiste pc voor elke medewerker niet voor problemen op het gebied van beheer, want dankzij een uniform software-image, voedingsopties en docking mogelijkheden voor de meeste modellen kunt je al jou apparaten eenvoudig en efficiënt beheren. Alle apparaten in ons assortiment kunnen worden geconfigureerd om te werken met dynabook Mobile Zero Client, zodat wij je optimale veiligheid kunnen bieden zonder dat dit ten koste gaat van de mobiliteit.

    Dynabook product overzicht.