PC assemblage

CSBZ PC Assemblage

GRONDIG EN ZORGVULDIG 

Optimaal samengesteld en geassembleerd door onze ervaren systeembouwers. 

Met een door CSBZ geassembleerde PC kan je direct aan de slag. Om de werking van alle onderdelen en het systeem te valideren, gebruiken we geavanceerde tests hardware. Het hele proces van zorgvuldige assemblage, validatietests met een net kabelmanagement neemt doorgaans twee tot drie werkdagen in beslag, vanaf het moment dat alle onderdelen beschikbaar zijn.

ASSEMBLAGE VOOR EEN VOLLEDIG SYSTEEM

Bij volledige systeemassemblage monteren wij het systeem met de bestelde onderdelen met drie jaar garantie. Binnen die periode krijg je naast fabrieksgarantie ook garantie op arbeidsloon voor het complete systeem. Als er een hardware defect optreedt, lever je de volledige PC in bij onze ESD Technische Dienst en zal CSBZ onderzoeken waar het probleem zit en lost het op. Op de afzonderlijke onderdelen blijft altijd de gewone fabrieksgarantie gelden.

De pc-assemblage omvat het volgende:

  1. Compatibiliteit controle
  2. BIOS-update
  3. Professionele assemblage
  4. Kabelmanagement
  5. Validatietests
  6. 3 jaar garantie op de werkuren en onderdelen van eventuele serviceaanvragen over het systeem als geheel (op de onderdelen blijft de originele fabrieksgarantie van toepassing)

De pc-assemblage omvat niet:

  1. Aanpassingen op de fabrieksgarantie van de onderdelen, de originele garantieduur en –voorwaarden blijven van toepassing op de afzonderlijke producten.
  2. Garantie op problemen die veroorzaakt worden door onjuist gebruik, gebruikersschade, door software of door virussen.
  3. Garantie op onderdelen die niet wordt gedekt door de fabrieksgarantie van het beschadigde onderdeel.CSBZ PC’s zijn er in diverse prijsklassen, zodat je voor elk budget terecht kan.