CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

CSBZ | Wij staan voor kwaliteit

CSBZeeland reparatie, onderhoud, 3 jaar garantie, Vlissingen,

CSBZ assembleert en verkoopt niet alleen top-kwaliteit producten. Wij hebben een eigen ESD Technische dienst, waar u terecht kunt voor alle voorkomende facetten met de hard- en software rondom computer, laptop en rand-apparatuur.

Dé oplossing voor alle modellen.

Onafhankelijk van merk of herkomst is uw apparatuur bij ons in goede handen. Onze ESD Technische dienst is met de juiste apparatuur en kennis uitgerust. Ook als het gaat om uitbreiding, advies of totaal-oplossingen: bij CSBZeeland bent u aan het juiste adres. 

Als reparateurs kennen wij de systemen tot het laatste schroefje. Logisch, dat onze technische mensen een bijzonder goede kennis van zaken hebben - ook als systemen niet bij CSBZeeland vandaan komen. De constante omgang met innovatieve technieken over de laatste 20 jaar hebben ervoor gezorgd, dat onze mensen beschikken over zeer ruime kennis en ervaring. CSBZ heeft gekwalificeerde mensen die u met raad en daad ter zijde staan.

Reparatie

Onze technische dienst is geopend tijdens de openingstijden van onze vestiging. De technische dienst werkt op afspraak, en op volgorde van binnenkomst. U kunt uw apparaat inleveren aan de balie waar onze medewerker uw gegevens en probleemomschrijving zal vastleggen in ons reparatiebeheersysteem, u krijgt hiervan een ontvangstbewijs mee, deze dient u weer mee te nemen bij het afhalen van uw gerepareerde apparaat. Op dit ontvangstbewijs staat naast uw contactgegevens ook omschreven wat u heeft ingeleverd en wat de klachtomschrijving is.

Bij het inleveren van uw apparaat kan de medewerker u een kosten indicatie geven, mochten de reparatiekosten onverhoopt hoger uitvallen dan wordt u hier over ingelicht zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Indien u de reparatie niet laat uitvoeren dan brengen wij € 35,00 onderzoekskosten in rekening.

Zodra uw reparatie gereed is nemen wij contact met u op. Hiervoor gebruiken we de gegevens die u heeft opgegeven bij het inleveren van uw reparatie (telefonisch of per email). Mochten wij u na een aantal pogingen niet kunnen bereiken dan dient u zelf contact met ons op te nemen.

De gemiddelde reparatietijd bij CSBZ is ca. 1-2 werkdagen, dit kan echter uitlopen bij grote drukte (bijvoorbeeld rond feestdagen). We kunnen dan ook helaas geen reparatietijd garanderen.

Let op: Hoewel wij er alles aan zullen doen om gegevens opgeslagen op uw computer te bewaren zijn wij niet verantwoordelijk voor verlies van gegevens.
Maak altijd een backup van uw belangrijke gegevens voordat u uw apparaat ter reparatie aanbied.

- Upgrade

Of u nu een grotere harddisk wilt, een sneller videokaart, meer werkgeheugen ... Wij passen uw computer aan uw wensen aan. Wij bieden harde schijf upgrades aan voor alle notebooks (o.a. Asus, Acer, HP, Toshiba, Fujitsu, Sony etc.). Laat uw nieuwe notebook bij levering uitrusten met grotere en / of snellere harde schijf of SSD (Solid State Drive). Let op dat u voor een notebook een 2.5 Inch schijf nodig heeft. Voor de installatie in een notebook of compleet systeem rekenen wij slechts € 20.00 de volledige garantie blijft  gewaarborgd. Daar zijn afspraken over gemaakt met de fabrikanten. 

- Update

Een nieuwere Windows versie, een beter stuurprogramma... Wij geven u advies en houden uw computer up-to-date.

- Inbouw

Wij bouwen uitbreidingen in voor alle merken computers. We doen het goed en snel. Wij bieden notebook geheugenupgrades voor alle notebooks (o.a. Asus, Acer, HP, Toshiba, Fujitsu, Sony etc.) in ons assortiment aan. Laat uw nieuwe notebook bij levering uitrusten met 4GB of 8GB in plaats van de standaard 2GB intern geheugen.De modules zijn aangegeven met SODIMM. Voor de installatie rekenen wij slechts € 9.50. 

- Onderhoud 

Computers hebben ook onderhoud nodig. Of het nu gaat om reiniging, viruscontrole, optimalisatie of diagnose. Uw computer is bij ons in goede handen.

- (Reserve) Onderdelen

Bij CSBZ kunt u ook terecht voor (reserve) onderdelen voor Computers, laptops en tablets, denk hierbij aan:

Beeldschermen en displays 

Accu's en laders

Laptop toetsenborden

Computer voedingen en geheugens

Kabels

Indien u een (reserve) onderdeel wilt bestellen raden wij u aan om met uw apparaat langs te komen. Doordat er zeer veel verschillende modellen (vaak ook nog binnen één serie) worden uitgebracht is het van belang om exacte typenummers bij de hand te hebben. Mocht u niet zeker weten welk onderdeel u nodig bent, of meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.