| Wie zijn wij

Ons verhaal


"CSBZeeland biedt aanbiedingen van Computers en randapparatuur en diensten
tegen concurrerende prijzen."

Hoofdvestiging

CSBZ fungeert als hoofdvestiging, logistiek dienstverlener en inkoop. Van hieruit is de gehele backoffice georganiseerd voor onze twee webwinkels, Technische Dienst, financiële afdeling, inkoop, service & rma.

CSBZ is sinds 2011 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, stichtingen en onderwijs, door schaalvoordeel is CSBZ altijd zeer concurrerend, de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.

CSBZ levert  een uitgebreid assortiment laptops, (eigenbouw) CSBZ computers, randapparatuur en accessoires in Zeeland.
Wij staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Bij CSBZ zijn we actueel, toegankelijk, informatief en betaalbaar - bij CSBZ kan iedereen een computer kopen onder het motto: Service en meer.Consumenten en bedrijven

CSBZ heeft een ESD Technische Dienst waar je terecht kunt voor reparaties en voor het kopen van diverse onderdelen en accessoires, omdat CSBZ zich sterk maakt door maatwerk te leveren wordt dit als bijzonder allround ervaren, zo worden bijvoorbeeld onze CSBZ computers met 3-jaar garantie! geassembleerd en geconfigureerd met alleen A-merken producten. 

CSBZ heeft een eigen bezorgdienst, met de mogelijkheid om uw computer en randapparatuur gebruiksklaar bij je thuis of bij uw bedrijf te installeren, bovendien zijn wij altijd gemakkelijk bereikbaar.

En parkeren is bij ons totaal geen probleem, je kunt Gratis voor de deur parkeren.