CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

CSBZ | Disclaimer

© 2020 CSBZ VOF. - CSBZ en het CSBZ logo zijn handelsmerken van CSBZ VOF. De hierin genoemde namen van bestaande bedrijven en producten kunnen het handelsmerk zijn van de betreffende eigenaren. Op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met CSBZ zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Prijzen en specificaties zijn correct op de datum van publicatie, echter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen. Aanbiedingen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Prijsverschillen door fluctuatie in de dollarkoers, typefouten en prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. 

Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie - geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend, CSBZ kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. 

Copyright

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Csbzeeland.nl worden verveelvoudigd en / of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, waarbij de oorspronkelijke doelstelling of context schade wordt aangedaan.