CSBZ gebruikt cookies om instellingen
te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen.
Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de
verbetering van de website en het
verzamelen en analyseren van statistieken.

Meer informatie
close
">

JOURIST DC80 documentencamera

000145

Nieuw

-Hoge resolutie CMOS-sensor met 8MP 

-Autofocus camera

-3256 x 2440 pixels

-Flexibele scharnierarm

  voor ruimtebesparend transport

-Compact en gebruiksvriendelijk 

-Hoge resolutie webcam met

  ingebouwde microfoon

Meer details

19 Items

levertijd 4-5 werkdagen

€ 129,00

Meer informatie

JOURIST DC80 documentencamera Jourist DC80 Documenten camera

Vervang je overheadprojector en presenteer documenten interactief in realtime en in maximale grootte met de JOURIST DC80 documentencamera. Dankzij de compacte behuizing, het lage gewicht en de inklapbare camera-arm is de Visualizer ideaal voor mobiel gebruik..CMOS-sensor met hoge resolutie en 8 MP

De gebruikte CMOS-sensor met een resolutie van 8 megapixels geeft een helder en gedetailleerd beeld van je documenten. Bij weinig licht zorgen de twee LED-lampen voor helderder en optimale weergave.

Resolutie tot 3256x2440 pixels

Met behulp van de USB-interface wordt de afbeelding weergegeven in maximaal 3256x2440 pixels op de aangesloten computer.

Flexibele scharnierarm voor ruimtebesparend transport

De camera-arm kan worden gekanteld en gedraaid en kan daardoor ideaal worden uitgelijnd met het document of een 3D-object. Door de kleine close focus (macrofunctie) van ca. 5 cm kunnen individuele details worden benadrukt. Een digitale zoom maakt ook een vergroting tot 5 keer.

Compact en gebruiksvriendelijk

De documentcamera is alleen via een USB-kabel op de computer aangesloten en heeft geen stroomadapter nodig. De presentatie kan vervolgens worden afgespeeld op de monitor, het scherm of het interactieve whiteboard met behulp van de meegeleverde presentatiesoftware.

Intelligent invullicht

Automatische compensatie van zijlicht en bovenlicht, verbetering van de helderheid en verwijdering van schaduwen. Dimbaar licht met aanraakbediening, geschikt voor verschillende omstandigheden. De extra diffuser maakt het licht zacht, helder genoeg maar niet verblindend en vermindert de reflecties voor betere foto's.

Autofocus camera

Bliksemsnelle beeldopname via 8MP HD CMOS, waarbij de ruis wordt verwijderd en de details behouden blijven. Autofocus met één klik en onmiddellijke reactie maakt verschillende toepassingsscenario's mogelijk.

close-up's

De flexibele knikarm maakt het mogelijk objecten van verschillende afmetingen te presenteren. Het scangebied kan vrij worden ingesteld van een muntstuk tot A4-formaat zonder details te verliezen.

Presentatiesoftware voor Windows en Mac

De meegeleverde presentatiesoftware voor Windows 7, 8, 10 of macOS 10.11 - 10.15 maakt het gebruik van uw document camera nog aantrekkelijker. Draai, spiegel of zoom de afbeelding volgens uw wensen, pas de resolutie aan en maak deze meer presentabel. Zet de camera-opname stil, maak een foto of video en sla deze op uw computer op.

Hoge resolutie webcam met ingebouwde microfoon

Dankzij de ingebouwde microfoon is de Visualizer te gebruiken als hoge resolutie webcam voor videotelefonie.Recensies

Schrijf uw recensie

JOURIST DC80 documentencamera

JOURIST DC80 documentencamera

-Hoge resolutie CMOS-sensor met 8MP 

-Autofocus camera

-3256 x 2440 pixels

-Flexibele scharnierarm

  voor ruimtebesparend transport

-Compact en gebruiksvriendelijk 

-Hoge resolutie webcam met

  ingebouwde microfoon

Schrijf uw recensie